Фигурален / Художествен Паркет

Категории

Промоционални продукти

Консултирайте се с професионалист


За всякакви въпроси относно продуктите и услугите който предлагаме може да ни посетите всеки делничен ден от 9:30 - 18:30 или да се свържете с нас на телефон
+359 888 372 273
Ще се радваме да ви помогнем!

Консултация - Подови настилки - Паркет, Ламинат, Винил, Декинг и др.

Фигурален Паркет

Фигуралният или художественият паркет е вълшебно произведение на дизайн, което изпълва вашия дом с изисканост, индивидуалност и изкушение към изкуството. Това е вечен символ на ръчната изработка и вниманието към детайла, който пресъздава живописни образи и оформления от различни видове дървесина. Фигуралният паркет се отличава със своя изразителен характер, който го прави не просто настилка, а великолепно творчество, обогатяващо всяко пространство.

Изящество на дизайна – Всеки елемент от фигуралния паркет е възможност за изразяване на въображение и страст към изкуството. Природни форми, абстрактни мотиви или геометрични фигури се сливат в един богат художествен танц, създавайки образи, които казват истории за красота, вдъхновение и култура. Всеки дизайн може да бъде индивидуално настроен според вкуса и стиловите предпочитания на клиента, като така всяка настилка се превръща в неповторим произведение на изкуството.

Художествен Паркет

Майсторство в изработката – Производството на фигурален паркет изисква високо майсторство и внимание към детайла. Всяка дървесина се подбира ръчно, като се избират най-красивите и характерни части, за да се създаде идеалният дизайн. Ръчната обработка, оформяне и лепене на всяка дървена лента са процеси, които превръщат обикновените парчета дърво в магически мозайки, разказващи визуални истории.

Луксозна атмосфера – Фигуралният паркет е олицетворение на роскошта и елегантността. Той променя всяко помещение в резиденция на изкуството, вдъхновяващо усещане за голям стил и изисканост. Без значение дали го избирате за домашния си салон, бутиковия хотелски хол или впечатляващата входна зала на фирмения офис, фигуралният паркет създава неповторима атмосфера на гордост и уникалност.

Фигуралният или художественият паркет не е просто под; той е изкуство под вашия крак. Това е своя род замък на подовата настилка, който разказва историята на изяществото, дизайна и красотата в дома ви.

Изразителен Дизайн и Индивидуалност

Фигуралният/ Художествен паркет е сред най-изразителните и индивидуални решения за настилка. Възможностите за дизайн са безкрайни - от природни мотиви и геометрични фигури до абстрактни образи. Този вид паркет позволява на клиентите да създават уникални визии, които отразяват техния вкус, стил и личност.

Неповторимо Вдъхновение и Естетика

Фигуралният/ Художествен паркет не е просто подово покритие, а истинско изкуство под краката. Всяка дървена лента се подбира и обработва с внимание към детайла, създавайки композиции, които предизвикват въображението и придават на помещението изящност и лукс.

Повишена Стойност на Имота

Фигуралният/ Художествен паркет е инвестиция във визията и стойността на имота. Този вид паркет придава ексклузивност и елегантност на интериора, което може да повиши стойността на имота и да го направи по-привлекателен за потенциални купувачи.

Дълготрайност и Устойчивост

Фигуралният/ Художествен паркет не е само красив, но и издръжлив. Всеки паркетен елемент е внимателно обработен, за да издържи на натоварванията на всекидневната употреба. С правилна грижа и поддръжка, фигуралният паркет може да се наслаждава много години, предоставяйки изящество и качество.

Често задавани въпроси

Фигуралният / Художествен паркет е изделие от дървесни ленти, които са уредени в сложни и артистични образци. Тези образци се различават от геометрични фигури до интригуващи абстрактни дизайни.

Фигуралният / Художествен паркет издържа на износване, има дълъг живот и е устойчив на промени във влажността и температурата. Той съчетава естетиката на изкуството със здравината на дървото.

За Фигуралния/ Художествен паркет се използват различни видове дървесина, като дъб, ясен, орех и мнозина други. Важно е да изберете дървесината, която отговаря на вашите предпочитания и стил на интериора.

Най търсените модели
Scroll to Top
Call Now Button