Двуслоен / Трислоен Паркет

Категории

Промоционални продукти

Консултирайте се с професионалист


За всякакви въпроси относно продуктите и услугите който предлагаме може да ни посетите всеки делничен ден от 9:30 - 18:30 или да се свържете с нас на телефон
+359 888 372 273
Ще се радваме да ви помогнем!

Консултация - Подови настилки - Паркет, Ламинат, Винил, Декинг и др.

Двуслоен Паркет

Върхът на изяществото – Тънък слой от най-висококачествена истинска дървесина, подбрана с внимание към нейния цвят, текстура и уникални въздействия на светлината, обгръща повърхността на двуслоен паркет. От класическата елегантност на дъб до интригуващата топлина на ореха, всяка дървесина придава своя характер и усещане на пространството. Върхният слой е изработен с майсторско умение и се представя като художествена палитра, вдъхновяваща за създаване на живописни интериорни композиции.

Основата на стабилността – Под този изящен върхът се крие иновативна основа, представляваща съвършен баланс между стабилност и издръжливост. Базовият слой, изработен от внимателно подбрана дървесина, или по-дебели плоскости от шперплат или HDF, е майсторски инженерен, за да поддържа цялостта на паркета във форма дори при промени във влажността и температурата. Тази уникална структура гарантира, че вашият двуслоен паркет не само се издържа на времето, но и прекрасно се справя с тежки натоварвания и често използвани помещения.

Инсталирайте вдъхновение – Двуслоен паркет създава платно за вашия интериорен дизайн, което предлага безкрайни възможности за творчество и индивидуалност. Неговата структура от два слоя обогатява палитрата от визии, които можете да изпълните – от класическа елегантност до съвременна авангардност. Независимо дали го изберете за стилния офис, уютния дом или шикозния ресторант, двуслоен паркет превръща пространството във вълшебно място, където крастота и практичност се сливат в едно.

Трислоен Паркет

Трислоният паркет представлява съвременно и иновативно решение за подово настилка, което комбинира красотата на дървото със стабилността на специално проектираната конструкция. Този вид настилка е известен със своята издръжливост, елегантност и възможност за персонализация.

Трислоният паркет е създаден чрез технологично съчетаване на три различни слоя дървесни плочи. Този специален дизайн позволява на настилката да бъде стабилна и устойчива на променливите условия на околната среда. Всеки от тези слоеве предоставя определена функционалност, като се гарантира дългосрочна издръжливост и качество.

Трислоният паркет съчетава естетиката на дървото със съвременния дизайн. Този вид настилка предоставя богатство от природни оттенъци и текстури, които създават уютна и топла атмосфера. Неоспоримата красота на дървото се съчетава със стабилността на трислония паркет, предоставяйки визуална привлекателност и функционалност.

Трислоният паркет се отличава със своята устойчивост и защита на околната среда. Този вид настилка използва по-малко дървесен материал в сравнение с традиционния масивен паркет, като това води до по-ефективно използване на ресурсите. Същевременно, технологичната конструкция на трислония паркет му позволява да се справя със сезонни вариации във влажността, като го прави устойчив на промените на околната среда.

Трислоният паркет е изключително удобен за инсталация. Съчетанието на три слоя дървесни плочи подобрява стабилността и прави инсталационния процес по-бърз и по-лесен. Освен това, поддръжката на трислония паркет е минимална – редовното почистване и поддържане с подходящи продукти за дърво ще запазят неговата красота и качество.

Издръжливост, Стабилност и устойчивост

Двуслоен и трислоен паркет се състои от няколко слоя дървесина, които са лепени под различни ъгли. Тази структура придава на паркета значително по-голяма стабилност и устойчивост на влажност и температурни промени в сравнение с традиционния масивен паркет. Това ги прави подходящи за помещения с по-висока влажност, като бани или кухни, както и за места с интензивно натоварване.

Широк спектър на дизайн и стилови възможности

Двуслоен и трислоен паркет предлагат богат избор от различни видове дървесина и финиши, което позволява на клиентите да изберат подходящия стил и визия за техния интериор. От класически до модерни дизайни, двуслоен и трислоен паркет могат да се интегрират хармонично в разнообразни домашни или бизнес среди.

Съвместимост с подово отопление

Поради своята по-голяма стабилност, двуслоен и трислоен паркет са често изборът номер едно за подово отопление. Те позволяват по-ефективно разпространение на топлината, като същевременно запазват формата си и не се деформират при топлинни промени.

Екологичност и устойчивост

Мнозина производители на двуслоен и трислоен паркет се стремят към устойчиви практики и използват дървесина от управлявани гори. Структурата на паркета позволява използването на по-малко дървесина в сравнение с масивния паркет, като същевременно се предоставя високо качество и дълъг живот на продукта.

Често задавани въпроси

Двуслойният и трислойният паркет са типове инженерен паркет, състоящи се от два или три слоя дървесина, които са лепени под различни ъгли. Върхният слой е от висококачествена истинска дървесина, а базовите слоеве са от по-евтин вид дървесина или плоскости като шперплат или HDF.

Тези видове паркет се отличават с по-голяма устойчивост на влага и температурни промени. Те са по-малко податливи на деформации и напуквания, което ги прави подходящи за помещения с влажност като бани и кухни. Освен това, могат да бъдат по-широки и подходящи за подово отопление.

Върхният слой може да бъде от разнообразни видове дървесина като дъб, ясен, орех и други. Изборът на дървесина зависи от вкуса и стиловите предпочитания на клиента.

Най търсените модели
Scroll to Top
Call Now Button