Декинг

Категории

Промоционални продукти

Консултирайте се с професионалист


За всякакви въпроси относно продуктите и услугите който предлагаме може да ни посетите всеки делничен ден от 9:30 - 18:30 или да се свържете с нас на телефон
+359 888 372 273
Ще се радваме да ви помогнем!

Композитен Декинг (WPC)

Създайте пространство на открито, което отразява вашия стил и предоставя на вас и вашите гости уютна атмосфера. Декингът предлага широка гама от дизайни и текстури, които могат да се адаптират към архитектурата на вашия дом и околната среда. Независимо дали търсите класически, рустикански или модерен външен вид, декингът предоставя изключителни възможности за красиви настилки.

Едно от ключовите предимства на декинга е неговата издръжливост и дълготрайност. Проектиран да издържа на външни влияния като UV лъчи, влага и температурни промени, декингът е идеален за използване на открито. Той не избледнява, не треска и не изисква редовна боя или лакиране, което го прави подходящ избор за заети хора, които ценят лесната поддръжка.

Декингът предлага здрава и стабилна повърхност, която предпазва от прихлъзване и спъкване, особено при влажни условия. Този аспект е от особено значение при настилките около басейни, спа центрове или влажни зони. Освен това, мнозина предпочитат декинга заради неговата устойчивост на наранявания и увреждания, което го прави идеален за семейства с деца и домашни любимци.

Декингът се изработва от висококачествено дърво, което произлиза от управляеми горски зони и устойчиви източници. Това го прави екологичен избор, който допринася за опазването на природните ресурси. Възможността за рециклиране след години на употреба подчертава неговата възобновяемост и отговорност към околната среда.

Декингът се явява смесица от естетика, издръжливост и практичност, което го прави прекрасно допълнение към вашия външен свят. Вдъхновете се и създайте невероятно пространство на открито с нашите декинг продукти.

Превъзходно Качество и Издръжливост

Нашите декинг продукти се отличават с невероятно високо качество и издръжливост. Изработени от селектирано дърво и съвременни материали, те са проектирани да издържат на интензивни външни условия - от слънце и влага до температурни промени. Когато правите поръчка за нашите декинг продукти, вие инвестирате в продукт, който ще запази своята естетика и функционалност през годините.

Широка Гама от Дизайни и Персонализация

Ние предлагаме разнообразие от декинг продукти с различни дизайни, текстури и цветове, които ви позволяват да създадете уникално пространство на открито. Без значение дали търсите класическа елегантност, съвременен стил или рустиканска атмосфера, нашите вариации на декинг ви дават възможността да персонализирате външната си настилка според вашите предпочитания.

Често задавани въпроси

Декингът и обикновената дървена настилка са две различни опции за външни настилки. Декингът обаче е специално проектиран за издръжливост на външни влияния като UV лъчи, влага и температурни промени. Той обикновено има допълнителни покрития и защитни слоеве, които го правят подходящ за дългосрочно използване на открито без необходимост от редовни бои и обработки.

Декингът изисква минимална поддръжка. Редовната почистване с мека кърпа и нежни почистващи препарати е достатъчно, за да запазите неговата естетика. В зависимост от околните условия и избрания материал, препоръчително може да се приложи и специализирано почистване или обновление след известен период.

Да, декингът е подходящ за райони с влажност като басейни и спа центрове. Той е устойчив на влага и предлага стабилна повърхност, която предотвратява прихлъзване и спъкване.

Най търсените модели
Scroll to Top
Call Now Button