Аксесоари

Категории

Продукти в промоция

Консултирайте се с професионалист


За всякакви въпроси относно продуктите и услугите който предлагаме може да ни посетите всеки делничен ден от 9:30 - 18:30 или да се свържете с нас на телефон
+359 888 372 273
Ще се радваме да ви помогнем!

Аксесоари

Добре дошли в раздела “Аксесоари” на нашия уебсайт! Тук ще откриете широка гама от висококачествени аксесоари, предназначени специално за вашия паркет. Независимо дали търсите практични решения за поддръжка или искате да придадете уникален завършек на вашия интериор, нашите продукти са създадени да задоволят вашите нужди и визуални предпочитания.

Паркетът не е само настилка, а и цялостен израз на стила и грижата ви към дома или бизнеса ви. В този раздел предлагаме само най-висококачествени аксесоари, които са проектирани да подчертаят естетиката и издръжливостта на вашата настилка. Нашите аксесоари са селектирани с грижа, за да се гарантира възможно най-доброто изживяване и дълготрайна употреба на вашата настилка.

В нашия асортимент ще намерите разнообразие от аксесоари, които са съобразени с различните видове паркет и индивидуалните ви нужди. От практични продукти като защитни подложки и лакове до декоративни решения като розетки и панели, нашите продукти предоставят безкомпромисно качество и дълготрайност.

Аксесоарите за паркет не само обогатяват визуалната атмосфера, но и предоставят функционалност и поддръжка. Защитни продукти като подложки за мебели и предпазни покрития предпазват паркета от надрасквания и износване. Декоративни елементи като розетки и панели добавят уникалност и стил във вашия дом или бизнес.

На ваше разположение сме със съвети и насоки за правилното използване и поддръжка на нашите аксесоари. Независимо дали става въпрос за инсталация, почистване или поддържане, нашите професионални експерти са тук, за да ви помогнат да се насладите на вашия паркет максимално дълго.

Завършете перфектната визия на вашия паркет с нашите качествени аксесоари. Поръчайте онлайн или се свържете с нас за консултация и персонално обслужване. Вашият паркет заслужава най-доброто – и ние сме тук, за да го осигурим. Не пропускайте възможността да изразите индивидуалността и да осигурите дълготрайността на вашия паркет със специално подбраните аксесоари от нашия магазин.

Защитни подложки

Едни от най-важните аксесоари за подови настилки са защитните подложки. Тези тънки материали се поставят под мебелите, като столове, маси и шкафове, за да предотвратят надрасквания и износване на настилката при движението на мебелите. Защитните подложки са особено важни за твърди повърхности като паркет, ламинат и твърда дървесина, където драскотините могат бързо да повредят външния слой. Те не само предпазват настилката, но и улесняват движението на мебелите и намаляват шума от тяхното придвижване.

Поддръжни продукти

Вторият най-важен аксесоар за подови настилки са поддръжните продукти. Тези специални средства за почистване, поддръжка и подсилване на настилката са от решаващо значение за дълготрайността и издръжливостта й. В зависимост от типа на настилката – дали е дървесна, ламинирана или друг вид – се използват специализирани продукти. Правилната грижа не само поддържа визуалния вид на настилката, но и удължава нейния живот, предпазвайки я от намокряне, изцапване и износване.

Често задавани въпроси

За поддръжка на паркета се препоръчват защитни подложки под мебелите, предпазни покрития за токове на обувки, както и подходящи продукти за почистване и подсилване на настилката. Тези аксесоари помагат да се предотвратят надрасквания, износване и замърсявания.

Подложките за мебелите трябва да са меки и безопасни за пода. Филцовите подложки са популярен избор, тъй като те предпазват и паркета, и повърхността на мебелите от надрасквания. Гумени подложки са подходящи за по-тежки мебели, като дължината и формата им зависят от конкретната мебел.

Защитните покрития, като филцови накрайници или прозрачни пластмасови капачки, се поставят на краищата на мебелите, които се допират до пода. Те предпазват паркета от надрасквания и следи от мебелите при движение.

Най-търсените продукти
Scroll to Top
Call Now Button